دکتر سیامک مره صدق، عضو کمسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با جام جم آنلاین با اشاره به مشکلات "طرح تحول سلامت"، گفت: هنگام شروع این طرح از سوی وزارت بهداشت با تعداد قابل توجهی بیمار رو به رو شدیم که تا قبل از آن به دلیل مشکلات اقتصادی از درمان خودداری کرده بودند.
وی ادامه داد: این موضوع باعث شد در سال های اولیه اجرای "طرح تحول سلامت" با تعدادی بیمار به ویژه در بخش بستری و جراحی مواجه شویم که در واقع به امید درمان نیازهای انباشته چند دهه خود به مراکز درمانی مراجعه کرده بودند.
مشکلات مالی موجب نارضایتی مردم از "طرح تحول سلامت" شد
این عضو کمسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: "طرح تحول سلامت" نیز همچون برنامه های دیگر سایر وزارتخانه ها، در ابتدا با مشکلات مالی رو به رو شد که اجرا نشدن صحیح آن و نارضایتی مردم را در پی داشت که امیدواریم با گذشت زمان این مشکل حل شود.
راهکارهایی برای رفع مشکلات مالی "طرح تحول سلامت"
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برای حل مشکل مالی این طرح چه راهکاری را پیشنهاد می کند، ادامه داد: برای جبران مشکلات مالی "طرح تحول سلامت" نیاز به اجرای برنامه بلند مدتی همچون؛ اخذ تعرفه های مالیاتی از فاکتورهای تهدید کننده سلامت و هزینه کردن آن در بخش بهداشت را داریم که به واسطه آن مقداری از منابع مورد نیاز این طرح تامین می شود.
مره صدق گفت: همچنین اگر مقدار بیشتری از طرح هدفمند کردن یارانه ها را صرف کانال های سازنده ای چون؛ آموزش و پرورش، بهداشت و رشد زیرساخت های اقتصادی و صنعتی کنیم؛ می توانیم در بلند مدت تورم پرداخت نقدی به وجود آمده در حوزه بهداشت را مهار کنیم.
تفکیک بیمه ها از بخش های دولتی و خصوصی موجب ارائه بهترخدمات درمانی به نیازمندان می شود
این عضو کمسیون بهداشت و درمان کشور درباره میزان تعرفه حق بیمه در کشور نیز توضیح داد: متاسفانه جز برخی از کارمندان دولت که میزان درآمد آنها مشخص است حق بیمه ای که سایر افراد پرداخت می کنند واقعی نیست.
وی افزود: باید طرحی را پایه زیری کنیم که به واسطه آن افرادی که از منابع علمی و خدا دادی بیشتری استفاده می کنند حق بیمه و مالیاتی بیشتری هم پرداخت کنند تا بتوانیم صرف درمان همه اقشار مردم کنیم.
مره صدق اضافه کرد: از طرفی اگر بیمه های تکمیلی جایگاه واقعی خود را پیدا کنند بخش قابل توجه درمان از بخش های دولتی به طرف بخش های غیر دولتی می رود؛ این موضوع باعث می شود فضای بخش دولتی هم برای ارائه خدمات به افراد نیازمند بیشتر شود.
این عضو کمسیون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تا زمانی که طرح تمام وقتی پزشکان اجرا نشود و یک پزشک در چند مرکز شاغل باشد و سیستم ارجاع علمی در کشور وجود نداشته باشد، مقداری از منابع مالی صرف اموری می شود که متاسفانه ضربه سنگینی به بخش سلامت کشور وارد می کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
متأسفانه طرح تحول سلامت ازاول هم محكوم به شكست بود
چون 1-به اقتصادسلامت توجه نكرده است این طرح به گشایش های مالی دولت واشخاص وابسته است این وزیردولت رابه اختصاص دادن به بودجه بیشترمتقاعدكرده است اماوزیران بعدی ویادولت های بعدی نیزمی توانند ؟؟؟؟؟
2-بیشتربه درمان توجه كرده كه باتوجه به مشكلات عدیده درمان طبیعی بودولی هم زمان بایدبیشتربه بهداشت توجه می كردمتأسفانه سیستم
وزارتخانه آقای هاشمی به صورتی است كه بدون توجه به بهداشت می گذارندمردم مریض شوندوبعدبه فكردرمان بیفتندآن هم بابیمه هایی كه بسیارتبعیض آمیزندمثلاً:چون چكاب سالانه ویاچندسال یك باروجودنداردمردم دچارسرطان وانواع بیماری می شوندبعدمی خواهندمردم رامعالجه كنند
درحالی كه می شودبسیاری ازبیماری هاراقبل ازاینكه به مرحله حادوغیرقابل كنترل برسنددرمان كردمثل انواع سرطان هاو.....
3-كسانی كه دربخش های بهداشتی ودرمانی كارمی كننددرواقع یك كاراقتصادی می كنندودراقتصادرقابتی چنین شغل هایی خدمات بهتری به
مشتریان یاهمان بیماران ارائه می دهد
4-نتیجه تمام طرح هایی كه دراین بخش انجام شده پمپاژپول هنگفت به بخش درمان بدون سیستم پیشگیری قوی بهداشتی بوده وهمین پول
باعث می شودافرادی ازپزشكان ورئیس محترم نظام پزشكی ووزیرمحترم شان ،پزشكان راتافته جدابافته دانسته وبه جای اینكه به كاراصلی خودبپردازندبه دنبال تغییرسناریو سریال هایی به ماننددرحاشیه مهران مدیری باشنددرحال كه درتمام دنیاازتمامی افرادسریال طنزمی سازند ومشكلی هم ایجادنمی شود
5-متأسفانه بیمه هاهم دركشورماغیررقابتی هستندودرنتیجه دربخش درمان خدمات خوبی به مردم ارائه نمی دهندهمان طوركه بیمه درسایربخش هاهم
برای مردم چندان مفیدبه فایده نیست